bruiloft Sylvia en Bart

bruilOft sylVia en bart

08-08-2018. De dag waarop Sylvia en Jan Bart elkaar het ja-woord gaven op een super mooie locatie in Kamerik. De photobooth was een hit. De gasten-fotoboeken werden dan ook goed gevuld met de meest hilarische foto's.


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Monique en Richard

bruilOft mOnique en richard

Trouwen op woensdag? Waarom niet! En 08-08-2018 is natuurlijk ook wel een enorm bijzondere datum om elkaar het ja-woord te geven. Een gezellig feest in Spijkenisse bij Bar Spot met een Jolly Photobooth voor extra vermaak.


Log hier in op de online gallery
 
 
Cornelis

cOrnelis bOrrel

Cornelis bar vierde haar 2 jarig bestaan. Wat was het weer een waanzinnige avond in Rotterdam! Goede muziek, lekkere drankjes en leuke mensen. Onze Jolly Booth on Wheels zorgde voor de hilarische fotokiekjes!


Log hier in op de online gallery
 
 
Veteranendag

Veteranendag 2018

Militaire voertuigen, een F16-simulator, diverse workshops, muzikale optredens, een kinderdorp, maar vooral heel veel veteranen! En dan is een Jolly Photobooth foto natuurlijk een leuke herinnering aan de dag.


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Esmee en Don

bruilOft esmee en dOn

Je bruiloft vieren op je eigen strandpaviljoen! Dat kan natuurlijk alleen maar een knalfuif worden. Met als klap op de vuurpijl je prille vrouw verrassen met een optreden van Kenny B! Vanaf de dansvloer konden de gasten al dansend zo de Jolly Photobooth inlopen. Yay!


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Ruthie en Harry

bruilOft ruthie en harry

Rotterdam. The Hospitality Club. Een fijne sfeer, top band, gezellige mensen, lekkere drankjes en hapjes en een Jolly Photobooth. Kortom alle ingrediƫnten waren aanwezig voor een top feest. En dat was het!


Log hier in op de online gallery
 
 
Toffler 2018

tOffler festival 2018

Wat een heerlijke dag! Sfeervol festivalterrein, 3 stages met de beste dj's, toffe foodtrucks en lekkere drankjes. Maar bovenal leuke en gezellige mensen. Bij de Jolly Booth on Wheels - photobooth caravan zat het sfeertje er ook goed in!

Log hier in op de online gallery
 
 
BKB

bevrijdingspOp

5 mei. De dag van de vrijheid. De dag van Bevrijdingspop. De dag van Jouw Noord-Holland! In de gezellige huiskamer kon je meedoen aan een quiz, je wensen opschrijven voor 2050 of een te gekke Jolly Photobooth pica schieten.

Log hier in op de online gallery
 
 
Vapiano 2018

Opening vapianO Utrecht

Vapiano Utrecht opende haar deuren in het hart van de stad bij Utrecht Centraal station. Een onvergetelijk openingsfeest kon natuurlijk niet ontbreken. Jolly Photobooth geheel gebrand in Vapiano stijl zorgde voor de onvergetelijke foto's!

Log hier in op de online gallery