WDS

weddingday sensatiOn

De leukste voorbereiding voor je trouwdag! Wat was dat een gave editie van Weddingday Sensation in de Vertrekhal Rotterdam met lekkere muziek, cocktails, gezellige mensen en de leukste trouwleveranciers van het land!


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Pauline en Rene

bruilOft pauline en rene

Oktober. Scheveningen Haven. Ja-Woord. Familie. Vrienden. Gezelligheid. Drankje. Hapje... Wat mist er nog in dit rijtje? Photobooth fun in een tof fotohokje natuurlijk!


Log hier in op de online gallery
 
 
verjaardagsfeest Sylvia en Paul

verjaardagsfeest sylvia en paul

Een photobooth is alleen voor een bruiloft of bedrijfsfeestje... Nee natuurlijk niet. Iedereen houdt toch van lachen en leuke foto's? Zo dachten ook Sylvia en Paul die met een Jolly Photobooth voor een hoop vermaak zorgden op hun verjaardagsfeestje!

Log hier in op de online gallery
 
 
Cornelis Borrel

cOrnellis bOrrel

Cornelis Bar & Kitchen stond weer op zijn kop afgelopen vrijdag tijdens de Cornelisborrel. Ook op het terras zat de sfeer er goed in, met veel leuke fotomomentjes in onze Jolly Booth on Wheels!


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Liesbeth en Rick

BruilOft liesbeth en rick

Midden in een (oud) havengebied in Rotterdam staat de Vertrekhal, een gave feestlocatie waar de stad trots op kan zijn! Liesbeth en Rick vierden hier hun huwelijk met vrienden en familie. De Jolly Photobooth was voor het bruidspaar een verrassing, hoe gaaf is dat!

Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Mr and Mrs Bogaard

BruilOft mr and mrs bOgaard

Een bruiloft op donderdag? Waarom niet! Er werd gefeest alsof het weekend was. Een bruiloft met een tintje rood waar veel gasten hun kleding of accessoire op hadden aangepast. Onze Moulin Rouge achterwand pastte perfect in het plaatje!


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Aundrey en Andrew

BruilOft Audrey en Andrew

Een bruiloft in combinatie met een afscheidsfeestje. Een lach en een traan dus. Maar die traan mag de pret niet drukken. Er werd goed gefeest in beachhouse Naturel in Scheveningen. Ons fotohokje zorgde voor de Jolly momentjes!


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Sharon en Barry

BruilOft SharOn en Barry

Een bruiloft in Lommerrijk te Rotterdam. Een feestlocatie waar wij vanuit kantoor zowat rollend heen kunnen :-) Sharon en Barry hadden deze mooie locatie uitgekozen om samen met familie, vrienden en collega's hun bruiloft te vieren.


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Marije en Mark

BruilOft Marije en Mark

Amsterdam kent veel mooie feestlocaties. Maar dit is er 1 met ster! Hotel Arena is zo'n gave locatie die een feest tot een hoger level tilt. De Bruiloft van Marije en Mark was dan ook kort gezegd een top feest! Jolly was erbij!


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Karlijn en Kamiel

BruilOft Karlijn en Kamiel

Afgelopen vrijdag zakte onze host Johan af richting het zuiden van het land voor de bruiloft van Karlijn en Kamiel. Een feest vol Brabantse gezelligheid met meezingers, pollonaises en snorren op stokjes.


Log hier in op de online gallery
 
 
Hogeschool Rotterdam2

HOgeschOOl ROtterdam

Deze week stonden wij met onze Jolly Photobooth op de Hogeschool Rotterdam tijdens verschillende diploma-uitreikingen. Serieus genoeg! In ons fotohokje op de aansluitende borrel konden de afgestudeerden en familie eventjes niet serieus doen :-)


Log hier in op de online gallery
 
 
Schneider

Schneider Electric summit 2017

2 dagen vol innovatie tijdens de eerste Nederlandse Innovation Summit van Schneider Electric. Spraakmakende nieuwe technologieën, lezingen, exposities.... en op het eind van de dag? Jolly time!


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Carmen en Tommy

BruilOft Carmen en TOmmy

In een schitterende locatie in het centrum van Amsterdam; de Koepelkerk, vierden Carmen en Tommy met familie en vrienden hun bruiloft. Buiten kwam de regen met bakken uit de lucht. Binnen mocht dat de sfeer niet drukken en barstte het feest helemaal los!


Log hier in op de online gallery
 
 
Kitty s heksenketel

Opening Kitty's Heksenketel

Voor een opening van een nieuwe winkel of een andere leuke actie bij een winkel kun je Jolly Photobooth ook perfect inschakelen! Zo dacht Kitty's Heksenketel daar ook over! En met succes, want er stonden rijen dik voor de ingang van de nieuwe winkel. Dat is pas goede reclame!


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Alissa en Julian

BruilOft Alissa en Julian

Van de opening van een winkel in Den Helder door naar een bruiloft in Woubrugge. Daar trouwden Julian en Alissa in restaurant De Dyck, een toffe feestlocatie in een voormalige boerderij. Tot in de late uurtjes bleef het hier gezellig en ook ons fotohokje veelvuldig gebruikt!


Log hier in op de online gallery
 
 
Studievereniging MAD

Nambassa festival

Voor het 4e jaar op rij stonden wij met onze Jolly Photobooth op het introductiekamp van Studievereniging MAD. Elk jaar weer één groot feest en deze keer omgedoopt tot Nambassa festival. Peace Bro!


Log hier in op de online gallery
 
 
De Haagse Hogeschool

IntrOductieweek De Haagse HOgeschOOl

De scholen zijn weer begonnen! Zo ook alle hogescholen en universiteiten. En toen was het weer tijd voor de jaarlijkse terugkerende Jolly Photobooth voor studievereniging Interaccess en De Haagse Hogeschool. SMILE!

Log hier in op de online gallery