WOP

cbr 90 jarig jubileumfeest

Een gaaf bedrijfsfestival in en om Fort Voordorp. Dat was de setting waar CBR haar 90 jarig jubileum vierde. Wat een gave locatie, muziek, foodtrucks en perfect nazomerweer! Een Jolly Photobooth mocht niet ontbreken.


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Marije en Mark

BruilOft Marije en Mark

Amsterdam kent veel mooie feestlocaties. Maar dit is er 1 met ster! Hotel Arena is zo'n gave locatie die een feest tot een hoger level tilt. De Bruiloft van Marije en Mark was dan ook kort gezegd een top feest! Jolly was erbij!


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Karlijn en Kamiel

BruilOft Karlijn en Kamiel

Afgelopen vrijdag zakte onze host Johan af richting het zuiden van het land voor de bruiloft van Karlijn en Kamiel. Een feest vol Brabantse gezelligheid met meezingers, pollonaises en snorren op stokjes.


Log hier in op de online gallery
 
 
Hogeschool Rotterdam2

HOgeschOOl ROtterdam

Deze week stonden wij met onze Jolly Photobooth op de Hogeschool Rotterdam tijdens verschillende diploma-uitreikingen. Serieus genoeg! In ons fotohokje op de aansluitende borrel konden de afgestudeerden en familie eventjes niet serieus doen :-)


Log hier in op de online gallery
 
 
Schneider

Schneider Electric summit 2017

2 dagen vol innovatie tijdens de eerste Nederlandse Innovation Summit van Schneider Electric. Spraakmakende nieuwe technologieën, lezingen, exposities.... en op het eind van de dag? Jolly time!


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Carmen en Tommy

BruilOft Carmen en TOmmy

In een schitterende locatie in het centrum van Amsterdam; de Koepelkerk, vierden Carmen en Tommy met familie en vrienden hun bruiloft. Buiten kwam de regen met bakken uit de lucht. Binnen mocht dat de sfeer niet drukken en barstte het feest helemaal los!


Log hier in op de online gallery
 
 
Kitty s heksenketel

Opening Kitty's Heksenketel

Voor een opening van een nieuwe winkel of een andere leuke actie bij een winkel kun je Jolly Photobooth ook perfect inschakelen! Zo dacht Kitty's Heksenketel daar ook over! En met succes, want er stonden rijen dik voor de ingang van de nieuwe winkel. Dat is pas goede reclame!


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Alissa en Julian

BruilOft Alissa en Julian

Van de opening van een winkel in Den Helder door naar een bruiloft in Woubrugge. Daar trouwden Julian en Alissa in restaurant De Dyck, een toffe feestlocatie in een voormalige boerderij. Tot in de late uurtjes bleef het hier gezellig en ook ons fotohokje veelvuldig gebruikt!


Log hier in op de online gallery
 
 
Studievereniging MAD

Nambassa festival

Voor het 4e jaar op rij stonden wij met onze Jolly Photobooth op het introductiekamp van Studievereniging MAD. Elk jaar weer één groot feest en deze keer omgedoopt tot Nambassa festival. Peace Bro!


Log hier in op de online gallery
 
 
De Haagse Hogeschool

IntrOductieweek De Haagse HOgeschOOl

De scholen zijn weer begonnen! Zo ook alle hogescholen en universiteiten. En toen was het weer tijd voor de jaarlijkse terugkerende Jolly Photobooth voor studievereniging Interaccess en De Haagse Hogeschool. SMILE!

Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Sanne en Laurens

BruilOft Sanne en Laurens

Een super leuke bruiloft op strandtent Naturel; de leukste strandtent van Scheveningen, compleet met carnavalskwartiertje waarbij de plantenbakken en hangvarens niet veilig waren... Jolly Photobooth was erbij!


Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Nathalie en Ronald

BruilOft Nathalie en ROnald

Wat een gezellige bruiloft! En hopelijk heeft de Jolly Photobooth daar een goede bijdrage aan geleverd. Al vanaf de eerste minuut stonden de jongste feestgangers te trappelen om gebruik te maken van de Jolly Photobooth! Want zeg nou zelf: gekken bekken trekken op foto's is toch t allerleukste...


Log hier in op de online gallery
 
 
Jolly Booth on Wheels - Een uniek alternatief voor een fotobus of vw photobooth!

COrnelis bOrrel

Cornelis Bar & Kitchen vierde haar 1e verjaardag! En wat voor een verjaardag... eentje om moeilijk te overtreffen! Wat een feest! Binnen draaide o.a. Erick E en Roog en buiten op het terras stond onze Jolly Booth on Wheels. Cornelis, we hebben van je genoten!


Log hier in op de online gallery