ijsselland ziekenhuis

Open dag ijsselland ziekenhuis

Naast diverse rondleidingen kon je onder andere geschminkt worden én op de foto in de Jolly Photobooth! 1 groot feest voor alle kids die vandaag een kijkje kwamen nemen.


Log hier in op de online gallery
 
 
Vapiano 2018

Opening vapianO Utrecht

Vapiano Utrecht opende haar deuren in het hart van de stad bij Utrecht Centraal station. Een onvergetelijk openingsfeest kon natuurlijk niet ontbreken. Jolly Photobooth geheel gebrand in Vapiano stijl zorgde voor de onvergetelijke foto's!

Log hier in op de online gallery
 
 
WDS

weddingday sensatiOn

De leukste voorbereiding voor je trouwdag! Wat was dat een gave editie van Weddingday Sensation in Landgoed GrootWarnsborn met lekkere muziek, cocktails, gezellige mensen en de leukste trouwleveranciers van het land!


Log hier in op de online gallery
 
 
Ingram

Ingram nieuwjaarsfeest

De Winkel van Sinkel te Utrecht schudde afgelopen zaterdag op zijn grondvesten! Ingram Micro vierde er haar nieuwjaarsfeest waarbij de Jolly Photobooth niet mocht ontbreken.


Log hier in op de online gallery
 
 
gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam nieuwjaarsfeest

In februari nog een nieuwjaarsfeest...? Waarom niet! Zeker in combinatie met het afscheid van de directeur reden genoeg voor een knalfuif. Jolly Photobooth was erbij!


Log hier in op de online gallery
 
 
Nespresso

NespressO nieuwjaarsparty

Een toffe nieuwjaarsparty van Nespresso met als thema: Las Vegas! Jolly Photobooth zorgde voor de hilarische foto's. What happens in Vegas.....


Toegang middels de link die je via Nespresso zal ontvangen
 
 
Obsession

Landal januari meeting

Een dag met een verrassend programma en de uitreiking van de Gouden leo. Als klap op de vuurpijl werd de dag afgesloten met een knalfeest, waarbij onze Jolly Booth on Wheels niet mocht ontbreken.


Log hier in op de online gallery
 
 
gemeente Schiedam

nieuwjaarsreceptie gemeente schiedam

Begin januari. Theater a/d Schie. Tijd voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Schiedam. De bezoekers konden in de Jolly Photobooth een échte Schiedamse foto maken. Hoe leuk is dat!

Log hier in op de online gallery
 
 
GreenPack

Kerstmarkt greenpack

Een kerstmarkt als eindejaarsfeestje voor alle werknemers. Hoe tof is dat! Bij GreenPack was 1 van de grote bedrijfshallen omgetoverd tot gezellige Kerstmarkt met o.a. muziek, markt- en eetkramen, gluhwein en de Jolly Booth on Wheels photobooth caravan!

Log hier in op de online gallery
 
 
Vapiano

Grand Opening vapianO almere

Vapiano Almere opende haar deuren en daarmee is het winkelcentrum van Almere een toffe hotspot rijker. De Grand opening was een feest voor in de boeken. Jolly Photobooth geheel gebrand in Vapiano stijl zorgde voor de onvergetelijke foto's!


Log hier in op de online gallery
 
 
3m events

Kerstevent Mercedes Benz

Na een mooi jaar hoort een mooie afsluiting! Zo ook bij Mercedes Benz, waar de werknemers met een kerstmarkt een gezellige middag en avond beleefden. In het fotohokje van Jolly Photobooth werden de grappige kerstfoto's gemaakt.


Log hier in op de online gallery