Ingram

Ingram nieuwjaarsfeest

De Winkel van Sinkel te Utrecht schudde afgelopen zaterdag op zijn grondvesten! Ingram Micro vierde er haar nieuwjaarsfeest waarbij de Jolly Photobooth niet mocht ontbreken.


Log hier in op de online gallery
 
 
gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam nieuwjaarsfeest

In februari nog een nieuwjaarsfeest...? Waarom niet! Zeker in combinatie met het afscheid van de directeur reden genoeg voor een knalfuif. Jolly Photobooth was erbij!


Log hier in op de online gallery
 
 
Nespresso

NespressO nieuwjaarsparty

Een toffe nieuwjaarsparty van Nespresso met als thema: Las Vegas! Jolly Photobooth zorgde voor de hilarische foto's. What happens in Vegas.....


Toegang middels de link die je via Nespresso zal ontvangen
 
 
Obsession

Landal januari meeting

Een dag met een verrassend programma en de uitreiking van de Gouden leo. Als klap op de vuurpijl werd de dag afgesloten met een knalfeest, waarbij onze Jolly Booth on Wheels niet mocht ontbreken.


Log hier in op de online gallery
 
 
gemeente Schiedam

nieuwjaarsreceptie gemeente schiedam

Begin januari. Theater a/d Schie. Tijd voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Schiedam. De bezoekers konden in de Jolly Photobooth een ├ęchte Schiedamse foto maken. Hoe leuk is dat!

Log hier in op de online gallery
 
 
bruiloft Maaike & Maarten

bruilOft maaike en maarten

Maaike en Maarten gaven elkaar op 6 januari 2018 het ja-woord. Dit werd gevierd met een groot feest in een prachtige locatie; Museum speelklok te Utrecht. Een tof fotohokje van Jolly Photobooth mocht daarbij niet ontbreken!


Log hier in op de online gallery
 
 
Duyntjes

de duyntjes

Tussen de kerstdiners en de oliebollen door een bruiloft vieren. Waarom niet? De decembermaand was voor De Duyntjes dan ook een extra groot feest! Het gastenboek werd gevuld met super leuke foto's uit de Jolly Photobooth!

Log hier in op de online gallery
 
 
GreenPack

Kerstmarkt greenpack

Een kerstmarkt als eindejaarsfeestje voor alle werknemers. Hoe tof is dat! Bij GreenPack was 1 van de grote bedrijfshallen omgetoverd tot gezellige Kerstmarkt met o.a. muziek, markt- en eetkramen, gluhwein en de Jolly Booth on Wheels photobooth caravan!

Log hier in op de online gallery
 
 
Vapiano

Grand Opening vapianO almere

Vapiano Almere opende haar deuren en daarmee is het winkelcentrum van Almere een toffe hotspot rijker. De Grand opening was een feest voor in de boeken. Jolly Photobooth geheel gebrand in Vapiano stijl zorgde voor de onvergetelijke foto's!


Log hier in op de online gallery
 
 
3m events

Kerstevent Mercedes Benz

Na een mooi jaar hoort een mooie afsluiting! Zo ook bij Mercedes Benz, waar de werknemers met een kerstmarkt een gezellige middag en avond beleefden. In het fotohokje van Jolly Photobooth werden de grappige kerstfoto's gemaakt.


Log hier in op de online gallery
 
 
Wijkberaad Houtwijk

Kerstmarkt HOutwijk

Helaas zat het weer niet echt mee op de kerstmarkt in Houtwijk, Den Haag. Maarrrr zodra de Jolly Booth on Wheels - photobooth caravan haar deurtje open deed klaarde de lucht op en werden er super leuke kerst foto's gemaakt!


Log hier in op de online gallery
 
 
WDS

weddingday sensatiOn

De leukste voorbereiding voor je trouwdag! Wat was dat een gave editie van Weddingday Sensation in de Vertrekhal Rotterdam met lekkere muziek, cocktails, gezellige mensen en de leukste trouwleveranciers van het land!


Log hier in op de online gallery
 
 
Cornelis Borrel

cOrnellis bOrrel

Cornelis Bar & Kitchen stond weer op zijn kop afgelopen vrijdag tijdens de Cornelisborrel. Ook op het terras zat de sfeer er goed in, met veel leuke fotomomentjes in onze Jolly Booth on Wheels!


Log hier in op de online gallery