De host die samen met de Jolly Photobooth mee komt is een onderdeel van de unieke beleving. Een tof en enthousiast persoon in een toffe outfit. Wie er ook zal komen; onze hosts zijn stuk voor stuk rasechte entertainers! In de basis heeft de host de rol van vintage gastheer maar het is ook mogelijk om deze een andere rol te laten spelen (zie onze opties) ! Met trots stellen we u onze gastheren voor:
 
 
johan-jolly-photobooth

jOhan

Hij heeft een jarenlange carrière achter de rug als rondreizende muzikant en acteur. De oplettende kijker kent hem ook uit vroegere Sesamstraat afleveringen. Deze ‘bagage’ heeft hem gemaakt tot een creatieve allemans vriend. De Jolly Photobooth is voor hem een ‘uitlaatklep’ en samen met Johan dan ook een ware beleving! De rol van Jolly gastheer past hem als ‘gegoten’; één met de gasten op het event maar wel een opvallende verschijning, dat dan weer wel!

 
 
gideon-jolly-photobooth

gideOn

Een man met een oprechte glimlach en twinkelende ogen. Mensen enthousiasmeren kan hij als geen ander. Vanaf het eerste uur is hij al één van de Jollies en heeft al heel wat mensen in zijn hokje weten te ‘lokken’. “Dress like a gentleman“ dat is wat Gideon graag doet, maar kruipt net zo graag in een Sherlock holmes jas of roaring 20’s kostuum. Combinaties van toffe props schudt hij vliegensvlug uit de attributenkofffer dus schroom niet om hem aan te spreken voor een Jolly advies!

 
 
pieter-jolly-photobooth

pieter

Ook wel (mr.) Jolly genoemd als er mensen een aanvraag doen :-). De man achter het fotohokjes concept; maar hij staat er ook nog wel eens graag voor! Altijd in voor een feestje en houdt erg van creatieve uitspattingen van het publiek, in en rond de Jolly Photobooth. Doordeweeks voor de spiegel lekker props uit testen om ze in het weekend daarop aan te prijzen aan de gasten van het evenement. Maar pas op: de veel gebruikers van de photobooth worden door hem uitgedaagd om elke keer een level hoger te gaan...

 
 
nicole-en-laura-jolly-photobooth

nicOle en laura

Wanneer dit onafscheidelijke duo er met de Jolly Photobooth op uit trekt zijn zij de ‘kersen op de taart’ of gewoon twee vrolijke ‘good looking girls’ met een Rotterdamse nuchterheid. Met hun vintage stijl en elegant randje sluiten ze perfect aan op de beleving van onze ‘ouderwetse’ fotohokjes. De ‘positieve vibe’ die vrijkomt als dit duo op je event staat zal niet lang onopgemerkt blijven! Maar pas op dat niet alle mannen in de rij van de photobooth blijven staan.